Stare italijanske bajke predstavljaju zbirku priča koja će Vašoj deci otvoriti jedan potpuno novi svet mašte, svet prepun zanimljivih likova i avantura.

Bajke će najviše prijati deci starijoj od šest godina, zbog razumevanja njihovog sadržaja kao i same pouke koju svaka bajka nosi.

Audio knjigu čini zbirka od ukupno dvadeset bajki, bajki koje će Vas i Vaše dete uvesti u svet mašte koji će trajati gotovo četiri sata.


Digitalna Dosada je za Vaše dete i Vas snimila komplet najpopularnijih italijanskih bajki.

Ovakav vid interpretacije je nov na našem tržištu i omogućava da su Vam bajke uvek dostupne jer ih možete pustiti gde god poželite: tokom vožnje u automobilu ili autobusu,u gradu i parku,u čekaonici ili tokom dugog putovanja i odmora, u trenutcima kada bi ste detetu ukljičili dečiji program na televiziji.

Isto tako, ukoliko ne stižete ili pak ne uživate u čitanju priča deci, postoji način da im pokažete da je čitanje važno-taj način je slušanje audio knjiga.

Po pedagozima je metoda glasnog čitanja veoma važna za razvijanje ljubavi prema književnim delima, kao i za kasniji uspeh tokom školovanja dece.

Čak i petnaest minuta slušanja bajki doprineće boljem psihičkom razvoju Vašeg deteta.

Neka slušanje audio bajki postane deo svakodnevnice Vas i Vašeg deteta, uvek možete izdvojiti barem sat vremena i napraviti od toga mali ritual koji će Vaše dete pamtiti tokom celoga života.

1. Vardijelo

2. Skupocene mačke

3. Mazga, vuk i lisica

4. Seljak i kraljev soko

5. Divlji čovek

6. Meseci

7. Lepi Gerardino

8. Koja je vera najbolja

9. Dobri dani

10. Tri mladića i tri vile

11. Gverino

12. Zahvalne životinje

13. Čini dobro, ne kaj se

14. Tri brata

15. Morska sirena

16. Tupavko

17. Zarobljeni satir

18. Liombruno

19. Nenilo i Nenela

20. Gavran

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *