Iako mnogi od nas preferiraju sam miris knjige i dodir iste u rukama, svakodnevnica nam ne ostavlja puno vremena koje možemo posvetiti knjigama. Deca sada već putuju u škole, mi putujemo na posao, neki i po nekoliko sati dnevno, a kvalitetnog sadržaja koji je dostupan bez internet konekcije i na srpskom jeziku ima jako malo. Napravili smo Digitalnu dosadu da bismo vam Vam pružili knjige u audio formatu, koje možete da slušate dok idete u školu, dok idete na posao, dok putujete ili uživate na plaži.

U svetu su audio knjige i podkasti način da se kvalitetno ubije vreme već neko vreme. Kod nas je takva incijativa izostajala dugi niz godina. Do sada. Digitalna dosada je počela sa radom 30. Oktobra 2019. pružajući Vam sadržaj koji je javno dobro i posle snažnog odaziva javnosti, planiramo proširenje na komercijalna tržišta, sa novim knjigama i mlađim autorima. Godinu dana kasnije, registrovali smo preduzeće i počeli sklapanje komercijalnih izdavačkih ugovora sa domaćim autorima i naratorima.

Naši poslovni podaci su

Naziv: Digitalna Dosada DOO Novi Sad
Skraćeni naziv: Digitalna Dosada DOO
Sedište: Sime Šolaje 38, Kać, Novi Sad
Poslovna banka i broj žiro-računa: Banca Intesa A.D.- Beograd, 160-6000000764618-51
MB: 21604941
PIB: 112088412

Kako da slušam knjigu?

U ovom trenutku slušanje knjiga je moguće samo na Android uređajima. Da biste slušali knjige Digitalne Dosade, potrebno je:

  1. Skinuti aplikaciju sa Play prodavnice, klikom ovde.
  2. Skinuti knjigu iz sekcije Prodavnica.

Ostale platfome trenutno nisu podržane. Zapratite našu Facebook stranicu kako bismo Vas obavestili kad podržimo još neku platformu.

Pogledajte još