Digitalna Dosada je za Vaše dete i Vas snimila komplet najpopularnijih audio bajki na srpskom jeziku. Sadržaj kompleta čini trideset i četiri bajke svetski poznatih autora poput Hansa Kristijana Andersena i drugih.
Ovakav vid interpretacije je nov na našem tržištu i omogućava da su Vam najlepše bajke sveta uvek dostupne jer ih možete pustiti gde god poželite: tokom vožnje u automobilu ili autobusu, u gradu i parku, u čekaonici ili tokom dugog putovanja i odmora, u trenutcima kada bi ste detetu rado uključili dečiji program na televiziji. Ako ne stižete ili pak ne uživate u čitanju priča deci, postoji način da im pokažete da je čitanje važno -taj način je slušanje audio knjiga.Po pedagozima je metoda glasnog čitanja veoma važna za razvijanje ljubavi prema književnim delima, kao i za kasniji uspeh tokom školovanja dece. Čak i petnaest minuta slušanja bajki doprineće boljem psihičkom razvoju Vašeg deteta.
Neka slušanje audio bajki postane deo svakodnevnice Vas i Vašeg deteta, uvek možete izdvojiti barem sat slobodnog vremena i napraviti od toga mali ritual koji će Vaše dete pamtiti tokom celoga života.

 1.Palčica 

2.Princeza na zrnu graška 

3.Mala sirena 

4.Ružno pače 

5.Carevo novo odelo 

6.Slavuj 

7.Olovni vojnik 

8.Devojčica sa šibicama 

9.Svinjar

10.Crvenkapa

11.Ivica i Marica

12.Snežana i sedam patuljaka

13.Hrabri krojač

14.Pepeljuga

15.Vuk i sedam jarića

16.Princeza i žabac

17.Zlatokosa

18.Vile

19.Palčić
20.Magareća koža

21.Mačak u čizmama

22.Lepotica iz usnule šume

23.Smeško sa čuperkom

24.Grizelda

25.Doživljaji mudrice

26.Kažnjena ćudljivost

27.Ko drugome jamu kopa

28.Mudri majmun

29.Kako prolazi škrtica

30.Ovčica

31.Noć u vodenici

32.Vrabac seljak i papagaj varošanin

33.Moć sudbine

34.Pinokio

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *