Predstavljamo Vam audio knjige na srpskom jeziku za Vaše mališane. Šarl Pero, braća Grim, Hans Kristijan Andersen, Dositejeve basne za decu, italijanske bajke kao i mnoge druge priče pronaćićete na našoj aplikaciji.

Ovakav vid interpretacije je nov na našem tržištu i omogućava da su Vam najlepše priče sveta uvek dostupne jer ih možete pustiti gde god poželite: tokom vožnje u automobilu ili autobusu, u gradu i parku, u čekaonici ili tokom dugog putovanja i odmora, u trenutcima kada bi ste detetu rado uključili dečiji program na televiziji. Ako ne stižete ili pak ne uživate u čitanju priča deci, postoji način da im pokažete da je čitanje važno -taj način je slušanje audio knjiga.

Po pedagozima je metoda glasnog čitanja veoma važna za razvijanje ljubavi prema književnim delima, kao i za kasniji uspeh tokom školovanja dece. Čak i petnaest minuta slušanja bajki doprineće boljem psihičkom razvoju Vašeg deteta.
Neka slušanje audio bajki postane deo svakodnevnice Vas i Vašeg deteta, uvek možete izdvojiti barem sat slobodnog vremena i napraviti od toga mali ritual koji će Vaše dete pamtiti tokom celoga života.

Nudimo Vam preko 23 sata audio sadržaja za Vaše najmlađe. Vaše je samo da pustite bajke i uživate.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *